Aston Martin _ Airbus Corporate Helicopters
Aston Martin _ Airbus Corporate Helicopters

Aston Martin și Airbus și-au unit forțele, iar prima realizare comună a celor două grupuri va fi prezentată la începutul lui 2020.Aston Martin Lagonda și Airbus Corporate Helicopters au demarat un nou parteneriat ce aduce împreună tot ceea ce are mai bun designul auto și aeronautic. În ultimele 12 luni designerii ambelor grupuri au lucrat împreună la aspectul estetic a primului produs realizat în urma acestei colaborări și care va fi prezentat în premieră  în primul trimestru din 2020.

Aston Martin _ Airbus Corporate Helicopters
Aston Martin _ Airbus Corporate Helicopters

Marek Reichman, Vice Președinte și Chief Creative Officer al Aston Martin Lagonda a spus despre acest nou parteneriat: „Implementarea propriilor noastre principia de design auto în lumea aerospațială reprezintă o încercare fascinantă și provocatoare. Aba aștept să treacă anul nou pentru a vă arăta ceea ce am realizat împreună.”

Airbus Corporate Helicopters este liderul global în aviația privată și de business (PBA) având  în acest sector peste 1 800 de avioane în 130 de țări, cu un market share de peste 50%.

Frédéric Lemos, Head of Airbus Corporate Helicopters a precizat: „Aceasta este o colaborare strânsă care corespunde tradiției noastre de a experimenta noi abordări în materie de design, rezultatul este o creație unică cu un design atât de frumos că îți taie respirația”.

Prima creația a parteneriatului Aston Martin/ Airbus Corporate Helicopters va fi prezentată pe 3 ianuarie 2020 la Courchevel în Alpii Francezi.

O nouă soluție de transport maritim