Dacia Spring
Dacia Spring

Dacia Spring a obținut trofeul „The Best Buy Car of Europe 2022” acordat de juriul european AUTOBEST.

Juriul AUTOBEST, alcătuit din ziariști din 32 de țări europene, a desemnat modelul Spring drept câștigător al titlului The Best Buy Car of Europe 2022.

Spring este The Best Buy Car of Europe 2022

Juriul a ales Dacia Spring ca fiind atât cel mai bun cât şi cel mai accesibil vehicul din competiție. Este vorba de o premieră, întrucât este pentru prima oară în istoria de 21 de ani a competiției când juriul AUTOBEST a desemnat câștigător un vehicul 100% electric.

Dacia Spring a ajuns la 40.000 de comenzi în Europa

După premiul Good Deal obținut la Automobile Awards, acest nou trofeu vine ca o recunoaștere a viziunii Dacia de a oferi o soluție de mobilitate 100% electrică accesibilă tuturor.

O poveste de succes pentru Dacia 100% electrică

Lansată la sfârşitul lunii martie 2021, Dacia Spring şi-a găsit în scurt timp publicul, atrăgând peste 43.000 de comenzi.

Spring oferă o mobilitate 100% electrică oferind tot ceea ce este esențial pentru clienți (navigație, aer condiționat, compatibilitate Apple Carplay și Android Auto etc.) la un preț fără egal în Europa.

Dacia Sping oferă un spațiu interior record pentru segmentul mini, un motor electric eficient şi o autonomie de până la 305 km (conform normei WLTP City – 230 km conform normei WLTP Combined).

Denis Le Vot, CEO Dacia & LADA
Denis Le Vot, CEO Dacia & LADA

”Suntem foarte mândri că am câștigat premiul AUTOBEST 2022. Acesta confirmă  hotărârea Dacia  de a oferi clienților ceea ce este cu adevărat util pentru ei. Simplu în utilizare şi accesibil, Spring este perfect adaptat epocii pe care o trăim. Doresc să le mulțumesc membrilor juriului AUTOBEST pentru că ne-au invitat să continuăm în această direcție”

Dacia Spring
Dacia Spring