EV Link Home – soluții practice de încarcare a vehiculelor electrice pentru casă realizate de Schneider Electric.

Schneider Electric a lansat in Romania noile statii de incarcare EVlink Home de 3.7 kW, 7.4 si respectiv 11 kW. Cele trei echipamente ofera solutii convenabile si eficiente pentru incarcarea automobilelor electrice la domiciliu.

„Suntem incantati sa aducem in Romania statiile EVlink Home, care vor permite proprietarilor de vehicule electrice sa isi incarce automobilele rapid, sigur si eficient din punct de vedere energetic,” a declarat Lucian Enaru, Country General Manager Schneider Electric Romania, Armenia si Republica Moldova.

Statiile de incarcare EVlink Home

Statiile de incarcare EVlink Home sunt usor de instalat, ofera incarcare mai rapida comparativ cu incarcarea standard si monitorizeaza consumul casnic de energie, pentru a optimiza incarcarea. Astfel, incarcarea masinii nu mai trebuie planificata la anumite ore cu consum mai redus, si nici consumul general de energie al gospodariei nu mai trebuie organizat in functie de perioada de incarcare a masinii.

Dimensiunile reduse si estetica moderna le fac simplu de amplasat in orice garaj sau in holul locuintei.

„In contextul cresterii accelerate a numarului de vehicule electrice in Romania si in intreaga lume, solutiile de incarcare pentru casa au devenit absolut necesare pentru a asigura mobilitatea noastra cotidiana. Gama EVlink Home Charging Station include solutii practice, compacte, care au o interfata de utilizare intuitiva si asigura incarcarea completa a bateriilor automobilelor peste noapte, in conditii de eficienta energetica,” a adaugat Lucian Enaru.

Statiile au toate comenzile integrate intr-un singur dispozitiv inteligent de management al incarcarii, asa incat pentru operarea lor nu mai e necesar un smartphone sau o aplicatie anume.

Produse din categoria Green Premium, statiile de incarcare au protectie de scurgere la pamant, auto stop in caz de urgenta si respecta cele mai noi standarde de siguranta si de eficienta energetica.

PROMELEK XXI instalează 400 de stații de încărcare până la final de an

Groupe PSA și DCS oferă acces la o rețea franceză de peste 6.300 de stații electrice de încărcare pentru vehiculele Peugeot & Citroen